15 jaar köhlerdeboer!

Köhlerdeboer 15 jaar, Wòw, wat zijn die 15 jaar omgevlogen! Geen seconde heb ik spijt gehad van het vragen aan Pascal om het kantoor van mijn vader samen voort te zetten.

In die jaren hebben we het kantoor van 4 man uitgebouwd naar een team van 12. Rustig gestaag groeiend, elk jaar ietsje groter. Rustig aan (groeiend).., dan breekt het lijntje niet, lijkt onze niet echt bewust gekozen strategie.

Wel bewust was na een jaar de vraag aan Chantal: ‘wil je ons team komen versterken’. Ook daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Wat ook bewust was, was de beslissing in 2005 om in te trekken bij Henk Maenen op de Battalaan en dus te vertrekken op de Victor de Stuersstraat.  

De start van onze samenwerking mei 2004, was door het ziek worden en overlijden van mijn vader niet die leuke, gewenste, start die een jonge onderneming kan hebben.

Omdat we dus niet vanaf nul begonnen, is relatiemanagement (het onderhouden van de bestaande contacten) een speerpunt. Hoe zorgen we dat jullie Köhlerdeboer ervaren als het voorzetten van J. Köhler, daar waar wij alles van jullie wisten om te assisteren, begeleiden en adviseren.

Ik mag wel zeggen dat dat in al die jaren fantastisch gelukt is! Dank aan al onze klanten voor het vertrouwen. Wat minder goed gelukt is, is dat toen we Henk vroegen naar de pro’s en tegens van het pand aan de Battalaan, hij aangaf, dat het er in de zomermaanden vanaf drie uur te heet was om te werken. De hitte drukte via de oude magazijnzolder van Feijts te erg naar beneden.. Dat was ‘super’, zei Henk, want dan moest je naar huis en kon je Tour de France gaan kijken. Het leek mij een fantastisch vooruitzicht. Het is er echter nooit van gekomen, de eerste zomers waren, denk ik achteraf, niet bloedheet. Toen ze wel extreem warm werden, hadden we inmiddels het kantoor verbouwd en hing de hele hut vol met airco’s, die er desgewenst een vriescel van maken. De industriële revolutie heeft ook zeker nadelen zullen we maar zeggen.

Na 15 jaar kan ik terugblikkend zeggen; dank aan onze collega’s voor hun inzet en het oppakken van het genoemde Köhlerdeboer DNA.

Maar ook zeker alle dank aan jullie! Onze relaties voor het gecontinueerde vertrouwen. 

We gaan er nog een mooie tijd van maken, samen.