Als een vis in het water

Alweer 15 jaar geleden dat Köhler en De Boer hun krachten bundelden. Destijds nog als echtgenote, toeschouwer vanaf de zijlijn. Nu ook alweer zo’n 13 jaar als administratief medewerkster. En eerlijk is eerlijk ik voelde me eigenlijk niet meteen als een vis in het water. Ik voelde me eerder als een vis op het droge. Komend uit een zeer commerciële organisatie moest ik mij conformeren aan het strakke keurslijf van de accountancy.

Maar net dat keurslijf is in de loop der jaren als een maatpak gaan voelen. Of in mijn geval een couturejurk dan. Regelgeving wordt vaak, ook door u als zeer belastend ervaren. Maar bekijkt u die regels eens van een andere kant, dan moet u hopelijk concluderen dat ze houvast bieden. Een stramien waarbinnen u uw bedrijf kunt runnen.

Ja maar, hoor ik u denken, er zijn zoveel regels en wetten, die kan een ondernemer toch niet allemaal weten….dat klopt! Het is een oerwoud, een jungle, een grote diepe oceaan aan regelgeving met ook in 2020 weer veel nieuws. Maar vrees niet; bij Köhlerdeboer helpen wij u door dat oerwoud en die jungle en houden u zwemmende in die oceaan, zodat u zich ook bij ons zult voelen als een vis in het water.