Bach

Thuis hebben wij een elektrische piano. Een elektrische piano is een piano met een stekker/hoofdtelefoon. Stekker erin en de ”umgebung” hoort helemaal niks van wat de muzikant produceert. Ze hoort dus niet hoe goed iemand de toesten beroert. Of hoe beroerd iemand speelt… Tja. Onze dochter speelt Bach, Ik speel bagger, zullen we maar zeggen.

Bagger, mooi woord maar daar houdt het mee op. Als iets bagger is, is het minder dan slecht. Dat niet iedereen een pianovirtuoos kan zijn is een gegeven. Daar wordt niet elke toetsenist op aangesproken of met de nek voor aangekeken. Ten aanzien van beroepen en beroepsgroepen is nuance echter nooit aanwezig. Varkensboeren zijn allemaal milieuvervuilers en die moeten sluiten. Autorijscholen frauderen met de slagingspercentages dus grijpt het CBR in. Autodealers van tweede hands auto’s, daar zit geen keurig zakendoende handelaar tussen. BIG-geregistreerde? declaraties opkloppende frauders. Om over accountants maar helemaal te zwijgen. Er is er geen één die zijn werk goed doet en de hele sector moet per direct op de schop….

Jammer voor ons als accountants maar ook zeker voor de genoemde beroepen; en dit was maar een hele kleine selectie van recent nieuws over specifieke branches. U zult maar toevalling in zo een branche werkzaam zijn en wel elke dag uw stinkende best doen om keurig zaken te doen in het belang van uw klant. Geen hond(fokker) die het gelooft.

Waarom deze blog?! Nou, ten eerste kunnen wij over alle genoemde branches meespreken en u een spiegel voorhouden c.q. klankbord zijn, naast nog een tig tal, trouwens…. Wilt u klankborden? Give us a call. Ons office zit klaar en is niet afgeschermd met hoofdtelefoon om de wereld buiten te houden.