Na / tijdens het afronden van mijn MEAO en MBA Bedrijfsadministratie opleidingen heb ik in mijn carrière kennis mogen maken met verschillende branches, zoals onder andere vastgoed, scholing, uitzenden en momenteel accountancy (richting >salarissen). Doordat ik meerdere “keukens” heb mogen inkijken, heb ik ruime ervaring opgedaan en kan ik deze kennis in mijn huidige baan bij Köhlerdeboer accountants mooi toepassen. In het begin van mijn loopbaan heb ik me vooral verdiept in financiële werkzaamheden, wat begon met het verwerken van administratieve boekingen en uitgegroeid is tot het opstellen van maand-, kwartaal- en jaarcijfers / jaarrekeningen. Naast deze werkzaamheden was er ruimte over om mij verder te ontwikkelen in het ondersteunen van directieleden op het gebied van secretariële werkzaamheden, maar ook richting de personeelsadministratie. Dit laatste stukje trok de laatste tijd mijn aandacht om me verder in te ontwikkelen. Toen ik de vacature voor salarisadministrateur zag, heb ik dan ook zonder twijfel ja gezegd om de functie in te vullen toen bleek dat er een match was. Nooit gedacht dat ik terug  zou keren naar een accountantskantoor, maar het Köhlerdeboer sausje dat dit kantoor heeft, maakt het om elke dag met plezier te komen werken.