Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Universiteit Maastricht ben ik in 1998 begonnen bij een middelgroot accountantskantoor in Maastricht als assistent accountant. In 2002 ben ik afgestudeerd als registeraccountant. Na 7 jaar met veel plezier gewerkt te hebben op dit kantoor was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Vandaar dat ik in 2005 heb gekozen voor een klein en persoonlijk kantoor. Ik heb hier tot op heden geen spijt van gehad.

Mijn werkzaamheden op kantoor zijn zeer breed en afwisselend. Zo hou ik me onder andere bezig met het verifiëren van werk van collega’s, maar ben ik ook zelf bezig met de samenstelling van jaarrekeningen, het opstellen van aangiften en het maken van begrotingen. Ook geef ik graag advies over de inrichting van uw administratie en mogelijkheden voor rendementsverbetering. De variatie in de werkzaamheden en het leuke persoonlijke team zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier naar kantoor kom.