Rendementsadviezen

Vaak baseren ondernemers hun beslissingen op onjuiste of onvolledige financiële informatie. Als ondernemer bent u begonnen met een gezonde dosis ambitie en stelt u doelen die u wilt behalen.

Met behulp van onze management kompas®(MKS advies) aanpak kunnen we samen met u kijken waar uw bedrijf zich kan verbeteren, en hoe doelstellingen behaald kunnen worden. U krijgt meer economisch inzicht waardoor beslissingen optimaal onderbouwd kunnen worden.
Bij veel bedrijven wordt er bij het stellen van doelen geen rekening gehouden met alle factoren die meespelen.
Door het inzetten van de intensieve maar waardevolle management kompas® aanpak krijgt u actuele managementinformatie die op korte termijn ingezet kan worden binnen uw bedrijf.
We volgen de meest actuele ontwikkelingen binnen uw bedrijf en bespreken de impact van verschillende resultaatbepalers en de rendementsmogelijkheden op basis daarvan.

De resultaatbepalers zijn:

  • Productiviteit;
  • Capaciteit;
  • Commercie;

Dit alles om uw onderneming vooruit te helpen en sterker te maken. Het uiteindelijke doel is om samen een optimale strategie te ontwikkelen om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen en u grip op uw onderneming te geven.

Bekijk ook onze andere expertises: