Mijn naam is Jacqueline Roufs-Scheepers en ik woon in Meerssen. Ik ben werkzaam bij Köhlerdeboer accountants & adviseurs sinds 1 mei 2016.  Ik heb de Accountancy opleiding aan de HEAO afgerond in 2008. Daarna heb ik nog het post HBO traject tot Accountant gevolgd.

Ik ben mijn loopbaan begonnen bij BDO Accountants & Adviseurs, hier heb ik 5 jaar gewerkt en heel veel geleerd van ervaren collega’s. Daarna heb ik gekozen voor een kleiner kantoor ‘HLB van Daal Accountants’ te Geleen, aangezien ik hier mijn werkzaamheden beter kon combineren met het moederschap. In deze tijd werd ik middels een ex-collega benaderd om een gesprek aan te gaan bij Köhlerdeboer accountants & adviseurs. Zij zochten een  ervaren assistent-accountant.
Dit gesprek is mij zeer goed bevallen en ik heb toen de keuze gemaakt om voor Pascal & Vincent te gaan werken. Tot op heden ben ik erg blij met mijn keuze en bevalt het me super goed.

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van administraties en btw aangiften, het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting & vennootschapsbelasting. Verder probeer ik u zo goed mogelijk te ondersteunen met al uw financiële vraagstukken.