Ut Mooswief hingk haaf stek

Vastelaovend..

Graag had ik een blog gepost over de mogelijkheden rondom de Baangerelateerde investeringskorting over de Wet bedrag ineens, RVU en verlofsparen. Als u daar kansen ziet of vragen over hebt, bel ons, geen probleem, graag zelfs. Dan bent u positief bezig met groei en lange termijn…top relaties om te bedienen…positieve energie! Zonder Grip Geen Groei.

Maar ik krijg het niet voor mekaar, op dit moment..Sorry..

‘T Mooswief hingk haaf stek..

Je zult maar een café exploiteren waar normaal het carnaval door de ramen naar buiten knalt; dat waar je als horecadier een heel jaar naar toe leeft…

Je zult maar normaal gesproken opleidingen verzorgen aan groepjes van een man of 10 -20, een klein compact groepje dat je op één dag weer helemaal bij de tijd krijgt op VCA-gebied. Om maar een dwarsstraat te noemen, eind van de dag allemaal een certificaat in de pocket, Yeah..

Je zult gewoonlijk maar bezig zijn in een creatief vak met je handen…na een uurtje een perfecte coupe en een stralende klant…momenteel zit je met je handen in het haar..

Om over de uitvoerende kunst en evenementen sector nog maar HELEMAAL te zwijgen… ..publiek…applaus.. ,..forget it…

Voor al deze, en al die andere, zwaar getroffen sectoren een (digitaal) bloemetje als hele, hele, hele, kleine pleister…

Mèh …

Lèt op …

D’r kump leech aon t eind vaan d’n tunnel..

En daan (neet noe)….en daan….daan geit ut gebeure….

ECH WOER!

daftar HP Gaming 2 Jutaan murah